full
color
#d9d9d9
https://www.incd.ro/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.incd.ro/
#003366
style3
INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN CONSTRUCȚII, URBANISM ȘI DEZVOLTARE TERITORIALĂ DURABILĂ URBAN-INCERC

Suceava

Suceava este partener în proiectul URBACT Markets, al carui obiectiv este întelegerea si explorarea rolului pietelor din orase ca factori cheie ai schimbarii în dezvoltarea economica locala, regenerare si locuire durabila. Solutia pentru a avea orase mai sanatoase consta în dezvoltarea zonelor destinate organizarii pietelor. Importanta proiectului consta în faptul ca îsi propune sa ofere cunostinte aplicative despre modul în care pietele urbane pot contribui la dezvoltarea unor lanturi locale de aprovizionare mai putin poluante, crearea de noi locuri de munca si oportunitati antreprenoriale,  si o planificare urbana durabila.

 

Date de contact: primsv@primariasv.ro

 

PRIMARIA MUNICIPIULUI SUCEAVA

 

Municipiul Suceava este partener al Proiectului “EVUE – Electric Vehicles in Urban Europe” în cadrul Programului de cooperare teritoriala URBACT II.

 

Elaborat împreuna cu parteneri din Marea Britanie, Grecia, Suedia si Germania, proiectul “EVUE – Electric Vehicles in Urban Europe”, aflat în faza de dezvoltare, are ca drept obiectiv principal dezvoltarea de strategii integrate si durabile pentru promovarea utilizarii vehiculelor electrice în orase si implementarea unor masuri care vizeaza cresterea gradului de informare a cetatenilor si a întreprinzatorilor locali referitor la impactul asupra mediului pe care îl are traficul rutier, în scopul reducerii poluarii, a reînnoirii parcului auto si pentru promovarea transportului ecologic.

 

Aici puteti accesa Declaratia de intere, pentru faza de dezvoltare a proiectului EVUE – URBACT II. (fisier PDF în limba engleza)

 

Date contact : Dan Dura, dandura@primariasv.ro

scroll
Loading posts...
none
#003366
on
none
loading
#003366
off