full
color
#d9d9d9
https://www.incd.ro/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.incd.ro/
#003366
style3
INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN CONSTRUCȚII, URBANISM ȘI DEZVOLTARE TERITORIALĂ DURABILĂ URBAN-INCERC

Bucuresti

PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI

 

Primaria Municipiului Bucuresti este partener al proiectului OPENCities, proiect care urmareste identificarea strategiilor prin care orasele pot atrage emigranti, initiativele utilizate de orase pentru a deveni o alegere atractiva pentru emigranti în cautare de locuri de munca.

 

Provocari locale: În anul 2008, 76.726 de cetateni straini au primit permisiune de rezidenta în România, cu 24% mai multi decât în anul precedent.

 

Dintre acestia, 37% s-au stabilit în Bucuresti si au beneficiat de diverse forme de protectie sociala oferite de organizatii guvernamentale si non guvernamentale. Statutul actual al capitalei, de oras destinatie cu multiple modele de migratie, creste complexitatea procesului de management al migratiei. Prin implicarea în proiectul URBACT se încearca îmbunatatirea dialogului dintre reprezentantii autoritatilor locale si comunitatile de muncitori imigranti precum si extinderea categoriilor de servicii oferite acestor comunitati, în domeniul drepturilor imigrantilor si ale refugiatilor si a comunicarii interculturale.

 

Date de contact: Calin Radu Ancuta, calinradu@web.de

 

UNIVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI

 

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este partener lider al proiectului URBACT UrSEnE, aflat în faza de dezvoltare. Obiectivul principal urmarit de proiect consta în elaborarea de strategii durabile pentru obtinerea eficientei energetice aplicate dezvoltarii urbane.

 

PRIMARIA SECTORULUI 2 A MUNICIPIULUI BUCURESTI

 

Primaria Sectorului 2 a municipiului Bucuresti este partener al proiectului UrSEnE, aflat în faza de dezvoltare. Obiectivul principal urmarit de proiect consta în elaborarea de strategii durabile pentru obtinerea eficientei energetice aplicate dezvoltarii urbane.

scroll
Loading posts...
none
#003366
on
none
loading
#003366
off