full
color
#d9d9d9
https://www.incd.ro/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.incd.ro/
#003366
style3
INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN CONSTRUCȚII, URBANISM ȘI DEZVOLTARE TERITORIALĂ DURABILĂ URBAN-INCERC

Alba Iulia

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI ALBA IULIA

Consiliul Local a municipiului Alba Iulia este partener al proiectului CoNet, care exploreaza si evalueaza abordari curente – cunostinte si bune practici europene- care au condus la întarirea coeziunii sociale la nivelul cartierelor oraselor. Participarea municipiului Alba Iulia în cadrul acestui proiect reprezinta o oportunitate pertinenta de a identifica, prioritiza si fundamenta pe termen mediu si lung în cadrul unui plan integrat de actiuni, o serie de proiecte dedicate cresterii coeziunii economice si sociale aferente acestei comunitati.

 

Date de contact: Nicolaie Moldovan, nicolaie.moldovan@gmail.com

 

ASOCIATIA INTERCOMUNITARA DE DEZVOLTARE ALBA IULIA

 

Asociatia Intercomunitara de Dezvoltare Alba Iulia este partener al proiectului NODUS, proiect care studiaza relatia dintre regenerarea urbana si elementele de planificare spatiala, cu influenta asupra dezvoltarii regionale si segregarii spatiale.

 

Date de contact: Nicolaie Moldovan, nicolaie.moldovan@gmail.com.

 

Alba Iulia este partener în proiectul City Logo, care are drept scop o mai buna pozitionare a oraselor dupa iesirea din criza economica, prin intermediul folosirii strategiilor de marketing si branding de oras. Branding-ul de oras sau comunicarea strategica capata un rol din ce în ce mai important în politicile urbane moderne si în noul tip de guvernanta locala. Orasele îsi doresc o pozitie mai buna în noul mediu economic ce se va contura dupa trecerea crizei economice, însa, adeseori, demersul lor este lipsit de structura si metoda si nu tine cont de comunitatile locale.

 

Date de contact: Maria Elena SEEMANN, marilena_seemann@hotmail.com

scroll
Loading posts...
none
#003366
on
none
loading
#003366
off