full
color
#d9d9d9
https://www.incd.ro/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.incd.ro/
#003366
style3
INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN CONSTRUCȚII, URBANISM ȘI DEZVOLTARE TERITORIALĂ DURABILĂ URBAN-INCERC

Editia III comunicat de presa

Comunicat de presă

Vineri, 11 mai 2012, a avut loc cea de a treia ediţie a Conferinţei naţionale în construcţii, economia construcţiilor, arhitectură, urbanism şi dezvoltare teritorială a Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare URBAN-INCERC, ce a avut ca temă „Cercetarea în urbanism, arhitectură şi construcţii în condiţiile crizei economice”.

Obiectivul acestui eveniment a constat în diseminarea rezultatelor proiectelor de cercetare în care INCD URBAN-INCERC este implicat, precum şi dezbaterea tehnică a principalelor teme din domeniile construcţiilor, economiei construcţiilor, arhitectură, dezvoltare urbană şi teritorială, analizate sub impactul declinului economic înregistrat în ultimii ani. Cu ocazia acestei conferinţe a fost lansat şi un proiect de promovare a activităţilor şi logisticii INCD prin prezentarea laboratorului de acustică şi prin realizarea unei demonstraţii privind impactul cutremurelor asupra construcţiilor, în funcţie de regimul de înălţime, de structura portantă dar şi în funcţie de tipul de cutremur – de adâncime sau de suprafaţă.

Conferinţa, ce s-a desfăşurat în Sediul INCD URBAN-INCERC din Bucureşti, s-a bucurat de un real interes, înregistrând o participare de peste 100 de persoane din sectorul public şi privat – reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, din mediul academic, organizaţii profesionale, sau din mediul de afaceri. De asemenea, la eveniment au participat oaspeţi din Republica Moldova.

 

Demonstraţie privind impactul cutremurelor asupra construcţiilor

Camera anecoica – Laborator Acustica

scroll
Loading posts...
none
#003366
on
none
loading
#003366
off